Ismerd meg munkatársainkat jobban!

Dr. Marton Erzsébet - Fogszakorvos, címzetes főorvos

1991-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karán. Érdeklődöm a jogtudományok iránt is, így 2002-ben a Janus Pannonius Állam- és Jogtudományi Karán Jogi szakokleveles orvos képesítést szereztem. (ma Pécsi Tudományegyetem). Szakvizsgámat 1994-ben szereztem fog-, és szájbetegségek szakterületből. 2005-ben letettem az Unió által is elismert konzerváló fogászat-fogpótlástan szakvizsgát.

Folyamatos továbbképzéseken, konferenciákon veszek részt, ahol a legmodernebb kezelési eljárásokat sajátítom el.

Specialitásom az esztétikai fogászat, kerámia héjak készítése, ezen kívül a lézeres fogászati kezelések, fogágykezelések a legmodernebb lézersebészeti berendezéssel.

Munkám során mindig szem előtt tartom a páciens igényeit, és megkeresem a páciens számára az ideális megoldásokat.

A kezelések során fontosnak tartom a fájdalom csillapítását, csökkentését, az esztétika és funkció egységét, hozzásegítve ezzel a pácienseimet a "Magabiztos mosoly"-hoz.

Időpontot a Bökényföldi úti, és az Óbuda, Szőlő utcai rendelőbe is lehet foglalni hozzám.Dr. Sztrelcsik Tamás - Fogszakorvos

2008-ban diplomáztam a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, mint fogorvos. Szakvizsgámat 2011-ben tettem le Konzerváló fogászat, fogpótlástan szakorvosként. Ezidáig magánrendelőkben, és NEAK rendelőben is dolgoztam.

 Érdeklődési területem a fogászat területén a speciális fogpótlások készítése, és az implantológia. 2022 őszén elvégeztem az implantológiára szakosodott IAC képzést, rendszeresen részt veszek ilyen szakirányú hazai és nemzetközi kongresszusokon.

Mindig örömmel tölt el, ha a pácienseim magabiztosan  mosolyogva távoznak a rendelőből, és ezért mindent megteszek, hogy elégedettek legyenek. A továbbképzéseken is olyan témaköröket választok, ami előbbre viszi ezt a szaktudásom.

A  Pesten a Bökényföldi úti rendelőbe lehet hozzám időpontot foglalni.


Dr. Szűcs Réka - Fogorvos

2015-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A kari évfolyamversenyen az esztétikai direkt héj készítés-technikából első helyezést értem el. Az esztétikai fogászat, azon belül is az tömések, inlayk, direkt héjak készítése a specialitásom. A nagy türelmet igénylő endodontia, a gyökérkezelések, területén sikeres kezeléseket végzek. Jelenleg második gyermekemmel vagyok szülési szabadságon, és nem veszek részt a gyógyító munkában.Dr. Balogh János - Fogszakorvos


1985-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. Két év múlva letettem a fog-, és szájbetegségek szakvizsgát. Eddigi pályám során pácienseimnek állami, és magánrendeléseken is segítettem mindig a páciensek érdekeit és panaszait, kívánságait szem előtt tartva. A fogászat szinte összes területén jártas vagyok, de a kedvenc szakterületem az esztétikai fogászat, és a fogpótlástan. Szenvedélyesen szeretem a hivatásomat, ezt bizonyítja, hogy annak ellenére, hogy már élvezhetném a békés pihenést, mégis a pácienseim magabiztos mosolyának megteremtésére fordítom a figyelmemet.
Pesten a Bökényföldi úti rendelőbe lehet hozzám időpontot foglalni.

Dr. Komáromi Adrián - Fogorvos

2020-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A Családi Fogászat csapatát 2021-től erősítem. Az esztétikai restaurációk, és a fogpótlások készítése az erősségem. A munkámban precíz és kitartó vagyok, akár a hobbimként végzett falmászásban is.

Pesten a Bökényföldi úti rendelőbe lehet hozzám időpontot foglalni.


Dr. Bognár Virág - Fogorvos


2020-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán. A Családi Fogászat csapatát 2020 szeptembere óta erősítem. Főleg az esztétikai fogászat, illetve endodontia területével foglalkozom. Specialitásom a kerámiahéjak készítése.

A Bökényföldi úti rendelőben vagyok elérhető.


Dr. Gyura Kata - Fogorvos


2020-ban végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán, azóta a Családi Fogászat csapatát erősítem. Nagy türelemmel és precizitással végzek konzerváló fogászati kezeléseket.
A legkisebb páciensek is fordulhatnak hozzám bizalommal.

Időpontot kérni hozzám a Pesti Bökényföldi úti rendelőbe lehet.

Dr. Kárász Anikó-Fogszakorvos


A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 1991-ben. Fog-, és szájbetegségek szakvizsgával rendelkezem. Jártas vagyok a konzerváló fogászatban, fogpótlásokban. Gyerekeket is szívesen kezelek.

Érdeklődési köröm kiterjedt, évekig gyógyszercégnél dolgoztam, magánpraxist folytattam, majd több mint tíz évig állami ellátásban praktizáltam.

A Családi Fogászat csapatát 2020 óta erősítem.

A Bökényföldi úti rendelőbe lehet hozzám időpontot foglalni.Balázs-Paulovics Pálma - Klinikai Fogászati Higiénikus, Vezető Fogászati Asszisztens

Az érettségi után fogászati asszisztensnek tanultam, majd Klinikai Fogászati Higiénikusnak. Nagyon megtetszett ez a hivatás, hiszen sokat tudok segíteni a hozzánk forduló pácienseknek is, munkám során a szájüregi prevencióra nagy hangsúlyt fektetek, hiszen a teljes testi egészség megőrzésében hatalmas befolyása van az orális egészségnek is. Rendelőnkben a rendelői fogfehérítést is én végzem hozzá segítve pácienseimet a "Magabiztos Mosolyhoz". Segítek nyugodt, és barátságos légkört teremteni a rendelőben, így megkönnyítve az orvosok munkáját. Részt veszek a felvilágosító munkában is, hiszen fontos, hogy az elért magabiztos mosolyt a pácienseink hosszú távon megőrizzék. Sugárvédelmi vizsgával rendelkezem, így a fogászati röntgen-felvételek elkészítésénél is segédkezem. Fontos számomra a fejlődés és az új dolgok megismerése ezért is végeztem el az ITop képzését, így ITop-os szakemberként is segédkezem pácienseimnek a kezelések során.

A fentieken kívül a marketinggel is én foglalkozom, többek között a "facebookos" illetve "Instagram" oldalunkat kezelem, megtervezem az akciókat, felmérve a pácienseink igényeit.


Molnár-Szabó Zita - Klinikai Fogászati Higiénikus, Fogászati Asszisztens


A bölcsészdiploma megszerzése után úgy éreztem, hogy nem vagyok a helyemen, sokkal inkább valami aktívabb, empatikusabb dolgot szerettem volna csinálni. Ekkor helyezkedtem el egy fogászaton, mint recepciós. Ott nyűgözött le az asszisztensek, és a dentál higiénikusok munkája. csodáltam, ahogy az orvosokkal együttműködve nagyszerű teamet alkotnak. Rájöttem, hogy én is a team tagja akarok lenni, és elvégeztem a fogászati asszisztens képzést, majd a klinikai fogászati higiénikusi képzést kiváló eredménnyel. A Családi Fogászat csapatát 2019 tavasza óta erősítem. ITop-os képzéssel is rendelkezem, ezzel is emelve a kezelések színvonalát. Klinikai fogászati higiénikusként a szájhigiénia megőrzését,helyreállítását, és a fogágybetegségek megelőzését, és gyógyítását segítem, hogy a "Magabiztos mosolyt" megőrizzük.


Pálma Krisztina- Fogászati szakasszisztens


Érettségi után csecsemőgondozóként helyezkedtem el, majd gyermekem születése után a munkabeosztást nem tudtam összeegyeztetni a családi életemmel. Az egészségügytől nem akartam megválni, hiszen az emberek segítése az életem, ekkor váltottam, és fogászati asszisztensként kezdtem dolgozni, ahol jól tudom kamatoztatni empatikus képességeimet. Közel 20 éve ez a hivatásom, itt tudom segíteni az orvosok munkáját, és megteremteni a páciensek számára a nyugodt légkört, hogy a kezelések végeztével magabiztos mosollyal távozzanak.


Gayerhosz Anna Panna - Fogászati Asszisztens

Az érettségi után sok fiatalhoz hasonlóan én sem tudtam, hogy merre tovább. Marton doktornő "pótanyámként" becsábított a rendelőbe, és itt maradtam, megtetszett ez a hivatás. 2021-2022-ben elvégeztem a fogászati asszisztens képzést, azóta is oszlopos tagja vagyok a Családi Fogászat csapatának. Szívesen asszisztálok szájsebészeti és implantációs műtéteknél.

Vagy kérjen időpontot telefonon:

Családi Fogászat Mátyásföld: +3616094916, +36303233579

Családi Fogászat Óbuda: +36706093231