Mosoly management, Láthatatlan Fogszabályzó

Gondolt már arra, hogy jó lenne szép szabályos fogakkal mosolyogni? Zavarja a fogainak a kuszasága, de nem szeretne látható fogszabályozó készüléket? Most erre itt van a megoldás, a láthatatlan fogszabályozó rendszer.

Forradalmian új technika!

Ez a rendszer kivehető készülék, és láthatatlan. Megvan az az előnye, hogy étkezéskor, és a fogak tisztításakor el tudja a páciens távolítani a szájából, és nem okoz problémát, az, ami a hagyományos ragasztott készülékeknél gondot szokott okozni,  a zárakba beragadt ételmaradék, és a szájápolás megnehezítettsége.

 Láthatatlan fogszabályzó? Hogyan működik?

A rendelőben lenyomatot veszünk, fotót készítünk a páciensről, ami a laborba kerül az orvos kezelési tervével együtt. A laborban speciálisan kifejlesztett programmal a kiöntött lenyomatot (mintát) scannelik, és megtervezik a várható eredményt. Ez a terv visszakerül a rendelőbe, ahol a páciens meg tudja nézni milyen változásokon fog keresztül menni a fogsora. Miután eldöntötte, hogy szeretné a kezelést, a laborban elkészítik a mintákat, amire elkészítik a fogszabályozó síneket. A síneket 2 hetente kell cserélni, és naponta 22 órát kell hordani (csak az étkezésekkor, és szájápoláskor ajánlott levenni).

Orvosi kontroll és konzultáció 6-8 hetente ajánlott, amikor a páciens megkapja a következőő hetekre való síneket.

A kezelés időtartama 3 hónaptól 1 évig terjed, az eset súlyosságától függően.

 

 

Szeretné, ha szebb lenne a mosolya?  Most itt a ragyogó alkalom, hogy a láthatatlan fogszabályzó rendszerével ezt elérje!

Keresse rendelőnket, kérjen ajánlatot!

 
Árakció!!!! Kérje ajánlatunkat!

Itt tud bejelentkezni: +36303233579; 

                                        +3616094916

 

 

Bejelentkezés

Kérjük, add meg az alábbi információkat:

Képgaléria: Láthatatlan fogszabályzó