Munkatársaink

Dr. Marton Erzsébet - Fogszakorvos

1991-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karán. Szakvizsgámat 1994-ben szereztem fog-, és szájbetegségek szakterületből. 2005-ben letettem az Unió által is elismert konzerváló fogászat-fogpótlástan szakvizsgát.

Folyamatos továbbképzéseken, konferenciákon veszek részt, ahol a legmodernebb kezelési eljárásokat sajátítom el.

Munkám során mindig szem előtt tartom a páciens igényeit, és megkeresem a páciens számára az ideális megoldásokat.

A kezelések során fontosnak tartom a fájdalom csillapítását, csökkentését, az esztétika és funkció egységét.

 

 
 

Dr. Sztrelcsik Tamás - Fogszakorvos

 
2008-ban diplomáztam a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, mint fogorvos. Szakvizsgámat 2011-ben tettem le Konzerváló fogászat, fogpótlástan szakorvosként.
Ezidáig magánrendelőkben, és OEP rendelőben is dolgoztam. Érdeklődési területem a fogászat területén az esztétikai fogászat. Mindig örömmel tölt el, ha a páciensek mosolyogva távoznak a rendelőből, és ezért mindent megteszek, hogy elégedettek legyenek. A továbbképzéseken is olyan témaköröket választok, ami előbbre viszi ezt a szaktudásom.
 

Dr. Szűcs Réka - Fogorvos

 
2015-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A kari évfolyamversenyen az esztétikai direkt héj készítés-technikából első helyezést értem el. Az esztétikai fogászat, azon belül is az tömések, inlayk, direkt héjak készítése a specialitásom. Az utóbbi időben az endodontia területén folytatok továbbképzéseket.
 

 

 

 

  Paulovics Pálma - Fogászati Asszisztens

Az érettségi után fogászati asszisztensnek tanultam. Nagyon megtetszett ez a hivatás, hiszen sokat tudok segíteni a hozzánk forduló pácienseknek is. Segítek nyugodt, és barátságos légkört teremteni a rendelőben, így megkönnyítve az orvosok munkáját. Részt veszek a felvilágosító munkában is, hiszen fontos, hogy az elért szép mosolyt a pácienseink hosszú távon megőrizzék. Sugárvédelmi vizsgával rendelkezem, így a fogászati röntgen-felvételek elkészítésénél is segédkezem.

A fentieken kívül a marketinggel is én foglalkozom, megtervezem az akciókat, felmérve a pácienseink igényeit.
 

Konkoly Eliza - Fogászati Asszisztens

Új vagyok ezen a szakterületen, mivel közgazdasági iskolában érettségiztem. Ott úgy éreztem, hogy távol kerülök az emberektől. A jelenlegi végzettségemmel azt gondolom, hogy empátiás készségemmel sokat tudok segíteni a pácienseknek. Szívesen segítek a szájápolásban a hozzám fordulókhoz, mivel fontosnak tartom, hogy a megteremtett szép mosolyt sokáig megőrizzük.

 
 

Paulovics Anikó - Praxis Manager

 

Jelenleg jogot tanulok, emellett a praxis ügyeit intézem, koordinálom az orvosok és asszisztensek munkáját, elvégzem a páciensek tájékoztatását. Sugárvédelmi vizsgával is rendelkezem, így a röntgenfelvételek elkészítésénél is tudok segíteni.