Munkatársaink

Dr. Marton Erzsébet - Fogszakorvos, címzetes főorvos

1991-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karán. Szakvizsgámat 1994-ben szereztem fog-, és szájbetegségek szakterületből. 2005-ben letettem az Unió által is elismert konzerváló fogászat-fogpótlástan szakvizsgát.

Folyamatos továbbképzéseken, konferenciákon veszek részt, ahol a legmodernebb kezelési eljárásokat sajátítom el.

Specialitásom az esztétikai fogászat, kerámia héjak készítése, ezen kívül a lézeres fogászati kezelések, fogágykezelések a legmodernebb lézersebészeti berendezéssel.

Munkám során mindig szem előtt tartom a páciens igényeit, és megkeresem a páciens számára az ideális megoldásokat.

A kezelések során fontosnak tartom a fájdalom csillapítását, csökkentését, az esztétika és funkció egységét, hozzásegítve ezzel a pácienseimet a "Magabiztos mosoly"-hoz.

 

 
 

Dr. Sztrelcsik Tamás - Fogszakorvos

 
2008-ban diplomáztam a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, mint fogorvos. Szakvizsgámat 2011-ben tettem le Konzerváló fogászat, fogpótlástan szakorvosként.
Ezidáig magánrendelőkben, és OEP rendelőben is dolgoztam. 
 
Érdeklődési területem a fogászat területén a speciális fogpótlások készítése, implantológia. 
 
Mindig örömmel tölt el, ha a páciensek mosolyogva távoznak a rendelőből, és ezért mindent megteszek, hogy elégedettek legyenek. A továbbképzéseken is olyan témaköröket választok, ami előbbre viszi ezt a szaktudásom.
 

Dr. Szűcs Réka - Fogorvos

 
2015-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A kari évfolyamversenyen az esztétikai direkt héj készítés-technikából első helyezést értem el. 
Az esztétikai fogászat, azon belül is az tömések, inlayk, direkt héjak készítése a specialitásom. A nagy türelmet igénylő endodontia, a gyökérkezelések, területén sikeres kezeléseket végzek.
 

Dr. N. Lien Peggi - Fogorvos- fogszabályozó rezidens

2018-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Már az egyetem évei alatt is elmélyedtem a gyerekfogászat, illetve a fogszabályozás területén. 
A specialitásom a fogszabályozás, ahol a természet, vagy a rossz szokások által félrecsúszott állcsontokat, és fogakat rendezem a helyére.
 
 

Dr. Szabó Judit  - Szájsebész Fogszakorvos

 

 

Dr. Jancsik Anna  - Fogorvos

 

 
 

 

  Paulovics Pálma - Vezető Fogászati Asszisztens

Az érettségi után fogászati asszisztensnek tanultam. Nagyon megtetszett ez a hivatás, hiszen sokat tudok segíteni a hozzánk forduló pácienseknek is. Segítek nyugodt, és barátságos légkört teremteni a rendelőben, így megkönnyítve az orvosok munkáját. Részt veszek a felvilágosító munkában is, hiszen fontos, hogy az elért szép mosolyt a pácienseink hosszú távon megőrizzék. Sugárvédelmi vizsgával rendelkezem, így a fogászati röntgen-felvételek elkészítésénél is segédkezem.

A fentieken kívül a marketinggel is én foglalkozom, többek között a "facebookos" illetve "instagram" oldalunkat kezelem, megtervezem az akciókat, felmérve a pácienseink igényeit.
 

 

Vegyolka Évi - Klinikai Fogászati Higiénikus, Fogászati Asszisztens

2006 -ban végeztem Klinikai Fogászati Higiénikusként, azóta is a szakmám az életem. Számomra fontos, hogy Pácienseinket megtanítsam a helyes szájhigiéné alapjaira. Professzionális fogkőeltávolítás kezelések alkalmával igyekszem Pácienseimnek megtanítani a helyes fogmosás, szájápolás alapjait, fontosnak tartom, hogy ez ne csak egy kezelés legyen a sokból, hanem A Kezelés ami nem csak az egészségünknek segít hanem a Magabiztos Mosoly elérésében is.

 

Bezzeg Mónika - Klinikai Fogászati Higiénikus, Fogászati Asszisztens

2016 óta dolgozom Fogászati Asszisztens és Klinikai Higiénikusként. Mindig is emberközpontú, empatikus embernek tartottam magam ezért is választottam ezt a szakmát. Ebben a szakmában teljesen kiteljesedhetek, embereknek segíthetek a fogászati rossz élményüket Orvosoknak segédkezve megszépíteni! 
 

Sárközi Zita - Klinikai Fogászati Higiénikus, Fogászati Asszisztens

 
A bölcsészdiploma megszerzése után úgy éreztem, hogy nem vagyok a helyemen, sokkal inkább valami aktívabb, empatikusabb dolgot szerettem volna csinálni. Ekkor helyezkedtem el egy fogászaton, mint recepciós. Ott nyűgözött le az asszisztensek, és a dentál higiénikusok munkája. csodáltam, ahogy az orvosokkal együttműködve nagyszerű teamet alkotnak. Rájöttem, hogy én is a team tagja akarok lenni, és elvégeztem a fogászati asszisztens képzést, majd a klinikai fogászati higiénikusi képzést kiváló eredménnyel. A Családi Fogászat csapatát 2019 tavasza óta erősítem. Klinikai fogászati higiénikusként a szájhigiénia megőrzését,helyreállítását, és a fogágybetegségek megelőzését, és gyógyítását segítem, hogy a "Magabiztos mosolyt" megőrizzük.
 
 

Kardos Ágnes - Fogászati Asszisztens

 
 

Paulovics Anikó - Praxis Manager

 

Jelenleg jogot tanulok, emellett a praxis ügyeit intézem, koordinálom az orvosok és asszisztensek munkáját, elvégzem a páciensek tájékoztatását. Sugárvédelmi vizsgával is rendelkezem, így a röntgenfelvételek elkészítésénél is tudok segíteni.