Miért mosolyogjunk?

2013.03.17 08:42

A mosoly belülről fakadó ősi ösztön, amit sokan a felnőtt életük során elfelejtenek használni, vagy valamilyen oknál fogva leszoktatják magukat róla. A legújabb 4D ultrahangokon megfigyelhető, hogy sok magzat már az anyaméhben is mosolyog.

A mosoly, a nevetés boldogság hormonokat (endorfinokat) szabadít fel a szervezetben, javítja a közérzetet, a stresszt csökkenti, és egy enyhe mosoly is minimum 17 izmot mozgat meg az arcunkon. Aki sokat mosolyog, nevet kevesebbszer betegszik meg, erősebb az immunrendszere. A mosolynak, nevetésnek nagyon sok jó élettani hatása van. Miért szoknak le az emberek a mosolyról, nevetésről?

Ennek az egyik oka lehet a fogak, a száj nem megfelelő esztétikája. Szégyenlik a fogukat, nem merik megmutatni, mert ugye egy aprócska mosolynál is elővillannak a fogak. Amikor ez nem szép, nem elég fehér, hiányos, inkább nem mosolygunk.

Rendelőnkben segítünk, hogy újra mosolyogni tudjon!

Professzionális szájhigiéniai kezelésekkel, korszerű esztétikus fogpótlásokkal, peroxid-, és fájdalommentes fogfehérítéssel, tanácsadással állunk rendelkezésére.

Erősebb immunrendszert szeretne?

Jelentkezzen be mosolyterápiánkra!

Mobil:+36303233579