Rólunk Mondták 

D. Katalin

 • "Bölcsességfogamat szedte ki ma Marton doktornő,méghozzá olyan megnyugtató, fájdalommentes, türelmes, alapos emberi és szakértő módon, hogy csak ámultam  Hazafelé összefutottam valakivel, és nem akarta elhinni, hogy egy óra sem telt el a húzás óta, olyan jól voltam, rögtön kérte is, mondjam meg, kinél jártam. Jó szívvel elmondtam  Pedig mennyire izgultam...kár volt, minden fájdalom-és komplikációmentesen ment! Még sosem voltam ilyen jól foghúzás után! Nagyon szépen köszönöm Marton doktornő és Pálma!!!"

Cs. Tímea

 • "Az egész csapat nagyon kedves.Az orvosok mindent elmagyarázznak,türelmesek a kezelések fájdalom mentesek.Én még ilyen jó csapattal nem találkoztam.Mindenkinek csak ajánlani tudom."

 B.F. Judit

 • "Engem dr. Marton Erzsébet régóta kezel, de a mostani profi, kedves és fiatal csapata nagyon ínyemre van. Én gyermekkori traumáktól rettegve Marton doktornőtől kaptam meg a normális, emberséges ellátást. Ha a Családi Fogászatba megyek, tudom, hogy nagyszerű kezekbe kerülök. Köszönet és hála Marton doktornőnek és Csapatának! Csak ajánlani tudom Őket!"

 K.Szilvia Ildikó

 • "17., 18. eve, hogy Marton doktornohoz jarok kezelesre, ez ido alatt csatlakoztak hozzam csaladtagjaim is, es gyermekeimet sem bizom masra. Soha nem volt kellemetlen tapasztalatom, fajdalom erzetem a kezelesek soran, barmilyen beavatkozasrol is legyen szo. Gyerekkori rossz emlekek utan nem gondoltam volna, hogy felelem mentesen, orommel, mosolyogva megyek-jovok majd fogaszatra/rol. Nagyon modern kornyezet, a legkorszerubb eszkozok, es vegul de nem utolso sorban remek hangulat a kezelesek alatt, nagyon baratsagos asszisztencia, es ugyintezes. Jo szivvel, es batran ajanlom a Csaladi fogaszatot mindenkinek. Ugy szeretem oket ahogy vannak! :) "
 T.Krisztián 
 • "Kimagasló mértékben tesznek egy "kellemetlen procedúrát" rendkívül könnyen elviselhetővé. A fogak kezelése sosem lehet egy "séta a parkban", de velük mégis majdnem úgy érzi az ember.
  Nagyon magas szinten kommunikálnak. 
  Mindenről ami a kezelés során történik/történni fog részletes magyarázat van végig a procedúra alatt, így az ember pontosan tudja, hogy mi történik vele.
  Nekem egy foghúzásom volt, egy olyan ami nem adta könnyen magát, mégis a procedúra alatt végig nyugalomban és komfortban éreztem magam a stresszoldó dolgoknak köszönhetően amiket mondtak. Valamint az emberségesség és profizmus amit tapasztaltam garantálja, hogy később is velük kezeltetem a fogaim.
  A kezelés teljesen fájdalom mentes volt, és kifejezetten pénztárca barát."

H. Katalin       

 • " Csodálatos kezek fogadnak, és mi jó fájdalom mentesen dolgoznak! Nem kell félni!!! Ez a lényeg! Nem utolsó sorban szép munkát kapunk, vidáman mosolyoghatunk!!! "

I. Marika

 •  "Köszönöm szépen, hogy „befogadtak a családba”, hiszen rendszeres páciens leszek. Bátran ajánlom mindenkinek, mert kellemes környezet, profi munka és valóban családias légkör vár arra aki csak csukott szájjal, vagy a szája elé tett kézzel mer mosolyogni!"

 H. Nikoletta

 • "Profi, kedves,segitokesz fogorvosi csapat! Koszonom szepen a problemamentes kezeleseket :)"

 Sz. Gabriella

 • "Mostantól örömmel járok fogorvoshoz! :)"

 B. Patrícia

 • "Fájdalom mentes a munkájuk."

 B. Ágnes

 • "Sosem gondoltam volna,hogy kimondom "szeretek ide járni" :) Köszönöm Szűcs Réka doktornőnek a türelmet,nagyon jó fogorvos! Persze mindenki remek és barátságos!"

 L. Gábor

 •  "Nyugodtan és örömmel megyek minden kezelésre, mert tudom mi történik. Kedvesek és családias a hangulat! :)"

 S. Szilvia

 • "Ma voltam ott először,sokkal többre szàmítottam ár ügyben mint amit kaptam,Kedves a Doktornő nagyon ,mindent részletesen megmutatnak,elmondanak mikor mi következik :) Köszönöm :)"

 M. Judit

 • "Imádni való, nagyon korrekt, előzékeny kedves kis csapat ! Mindenkinek csak ajánlani tudom ;-)"

 H. Zsuzsanna

 • "Rájuk találtam....örök hála érte. Empátiából, emberségből jeles, szerintem a kezelés is, bár nem vagyok szakember!"

 T. Judit

 • "Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Én aztán nem vagyok egyszerű eset köszönöm szépen a megértést és a kedvességet!"

 Sz. K. Emília

 • "Kiváló munka, kedvesség, odafigyelés a betegre. Tömören ezek a legjellemzőbbek."

 D.György 

 • "Az első olyan fogászat ahová a legnagyobb bizalommal és félelem nélkül megyek így ma 13h kor is ezt teszem! :)
  Jó szívvel ajánlom a "Családi fogászatot" És igen van jó és kevésbé jó fogorvos! Itt csak jót és szépet tudok elmondani. Itt nem csak magas szintű szaktudás de empátia is megtapasztalható :)Kiváló munka, kedvesség, odafigyelés a betegre. Tömören ezek a legjellemzőbbek."

 Gy. Margit 

 • "Kedvesek,közvetlenek ,ez oldja a feszültséget az emberben.Számomra fontos az ilyen közvetlen emberi kapcsolat"
 K. Patricia 
 
 • "Nekem sok problémám volt egy régi baleset miatt. Rettegtem a fogorvostól. De itt Marton doktornő kezelt és elmúlt a félelmem. Újra tudok mosolyogni és ez megérte a rááldozott pénzt, a félelem pedig elmúlt! Mindenkinek ajánlom a rendelőt, a személyzet is profi és kedves! ☺️"
 Vné. Tímea 
 
 • "Tőlem jobban nem fél senki fogorvostól.Dr.Szabó Judit esélyt sem adott a félelmeimnek.Az árakról....sok minden felesleges dolgot megvesz az ember azután nem is használja.Én remélem jó helyre fektettem be a pénzem.És ami nem utolsó nem félek mert meg van a bizalom!"
 P. Gabriella
 
 • " 
 
én rettegtem a fogorvost ól de dr Szabó Judit ügyes keze rádöbbentett hogy nem kell félni. Gyermekeim Pegi doktor nénihez járnak. Mindennel elégedettek vagyunk.