Családi Fogászat Óbuda

Óbudai fogászatunk elsődleges célja pácienseink gyors és fájdalommentes fogászati kezelése, kellemes, nyugodt, családias légkörben.

A fogászati kezeléseket modern eszközökkel és anyagokkal, korszerű fogorvosi módszerekkel végezzük. Fogorvosaink a páciensek igényeit nagyfokú odafigyeléssel követik, hogy ragyogó, magabiztos mosollyal és gyönyörű fogakkal távozzanak rendelőnkből.

Szolgáltatásaink a Családi Fogászat Óbudai rendelőjében

  • Általános fogászati kezelések
  • Kerámia héjak
  • Körhíd, híd, korona
  • Fogpótlás, implantáció
  • Fogsor rögzítés
  • Beyond fogfehérítés
  • HappySmile láthatatlan fogszabályozás
  • Fogágybetegségek kezelése
  • Szájhigiénés kezelések
  • Gyermekfogászat

Szakorvosaink a Családi Fogászat Óbudai rendelőjében

Dr. Marton Erzsébet, Dr. Bognár Virág, Dr. Kovács Szilárd, Dr. Csatári Rebeka


Elégedett pácienseink

"Bölcsességfogamat szedte ki ma Marton doktornő, méghozzá olyan megnyugtató, fájdalommentes, türelmes, alapos emberi és szakértő módon, hogy csak ámultam :-) Hazafelé összefutottam valakivel, és nem akarta elhinni, hogy egy óra sem telt el a húzás óta, olyan jól voltam, rögtön kérte is, mondjam meg, kinél jártam. Jó szívvel elmondtam :-) Pedig mennyire izgultam...kár volt, minden fájdalom-és komplikációmentesen ment! Még sosem voltam ilyen jól foghúzás után! Nagyon szépen köszönöm Marton doktornő és Pálma!!!"

-D. Katalin

"Az egész csapat nagyon kedves.Az orvosok mindent elmagyarázznak, türelmesek a kezelések fájdalommentesek. Én még ilyen jó csapattal nem találkoztam. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

-Cs. Katalin

"Engem dr. Marton Erzsébet régóta kezel, de a mostani profi, kedves és fiatal csapata nagyon ínyemre van. Én gyermekkori traumáktól rettegve Marton doktornőtől kaptam meg a normális, emberséges ellátást. Ha a Családi Fogászatba megyek tudom, hogy nagyszerű kezekbe kerülök. Köszönet és hála Marton doktornőnek és Csapatának! Csak ajánlani tudom Őket!"

-B. F. Katalin

"17., 18. eve, hogy Marton doktornőhöz járok kezelesre, ez idő alatt csatlakoztak hozzám családtagjaim is, es gyermekeimet sem bizom másra. Soha nem volt kellemetlen tapasztalatom, fájdalom érzetem a kezelések során, bármilyen beavatkozásrol is legyen szó. Gyerekkori rossz emlékek után nem gondoltam volna, hogy felelemmentesen, örömmel, mosolyogva megyek-jövök majd fogászatra/ról. Nagyon modern környezet, a legkorszerűbb eszközök, és végül, de nem utolsó sorban remek hangulat a kezelesek alatt, nagyon barátsagos asszisztencia, és ügyintézés. Jó szívvel, és bátran ajánlom a Családi Fogászatot mindenkinek. Úgy szeretem őket ahogy vannak! :) "

-Sz. Szilvia Ildikó

"Kimagasló mértékben tesznek egy "kellemetlen procedúrát" rendkívül könnyen elviselhetővé. A fogak kezelése sosem lehet egy "séta a parkban", de velük mégis majdnem úgy érzi az ember.

Nagyon magas szinten kommunikálnak.

Mindenről ami a kezelés során történik/történni fog részletes magyarázat van végig a procedúra alatt, így az ember pontosan tudja, hogy mi történik vele.

Nekem egy foghúzásom volt, egy olyan ami nem adta könnyen magát, mégis a procedúra alatt végig nyugalomban és komfortban éreztem magam a stresszoldó dolgoknak köszönhetően amiket mondtak. Valamint az emberségesség és profizmus amit tapasztaltam garantálja, hogy később is velük kezeltetem a fogaim.

A kezelés teljesen fájdalommentes volt, és kifejezetten pénztárca barát."

-T. Krisztián

"Csodálatos kezek fogadnak, és ami jó, fájdalommentesen dolgoznak! Nem kell félni!!! Ez a lényeg! Nem utolsó sorban szép munkát kapunk, vidáman mosolyoghatunk!!! "

-H. Katalin

"Köszönöm szépen, hogy befogadtak "a családba", hiszen rendszeres páciens leszek. Bátran ajánlom mindenkinek, mert kellemes környezet, profi munka és valóban családias légkör vár arra aki csak csukott szájjal, vagy a szája elé tett kézzel mer mosolyogni!"

I. Marika

"Profi, kedves,segitokesz fogorvosi csapat! Koszonom szepen a problemamentes kezeleseket :)"

-H. Nikoletta

"Mostantól örömmel járok fogorvoshoz! :)"

-Sz. Gabriella

Fájdalommentes a munkájuk."

-B. Patrícia


Ajánlataink a Családi Fogászat Óbudai rendelőjében


KORONA VAGY HÍDPÓTLÁS 5000 Ft kedvezménnyel

SZŰRŐVIZSGÁLAT 4000 Ft kedvezménnyel

SZŰRŐVIZSGÁLAT + FOGKŐELTÁVOLÍTÁS 7000 Ft kedvezménnyel

Elérhetőségünk 

Családi Fogászat Óbuda

1034 Budapest, Szőlő utca 9.

info@csaladi-fogaszat.com

+36703233579


Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: a 17, 19, 41-es villamosok rendelőnktől pár perc sétára állnak meg.

Autóval érkezve a környező utcákban tud parkolni. A parkoló övezet száma: 0302, a parkolási díj 300 Ft/óra