Családi Fogászat Óbuda

Óbudai fogászatunk elsődleges célja pácienseink gyors és fájdalommentes fogászati kezelése, kellemes, nyugodt, családias légkörben.

A fogászati kezeléseket modern eszközökkel és anyagokkal, korszerű fogorvosi módszerekkel végezzük. Fogorvosaink a páciensek igényeit nagyfokú odafigyeléssel követik, hogy ragyogó, magabiztos mosollyal és gyönyörű fogakkal távozzanak rendelőnkből.

Szolgáltatásaink a Családi Fogászat Óbudai rendelőjében

  • Általános fogászati kezelések
  • Kerámia héjak
  • Körhíd, híd, korona
  • Fogpótlás, implantáció
  • Fogsor rögzítés
  • Beyond fogfehérítés
  • HappySmile láthatatlan fogszabályozás
  • Fogágybetegségek kezelése
  • Szájhigiénés kezelések
  • Gyermekfogászat

Szakorvosaink a Családi Fogászat Óbudai rendelőjében


Elégedett pácienseink

"Bölcsességfogamat szedte ki ma Marton doktornő, méghozzá olyan megnyugtató, fájdalommentes, türelmes, alapos emberi és szakértő módon, hogy csak ámultam :-) Hazafelé összefutottam valakivel, és nem akarta elhinni, hogy egy óra sem telt el a húzás óta, olyan jól voltam, rögtön kérte is, mondjam meg, kinél jártam. Jó szívvel elmondtam :-) Pedig mennyire izgultam...kár volt, minden fájdalom-és komplikációmentesen ment! Még sosem voltam ilyen jól foghúzás után! Nagyon szépen köszönöm Marton doktornő és Pálma!!!"

-D. Katalin

"Az egész csapat nagyon kedves.Az orvosok mindent elmagyarázznak, türelmesek a kezelések fájdalommentesek. Én még ilyen jó csapattal nem találkoztam. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

-Cs. Katalin

"Engem dr. Marton Erzsébet régóta kezel, de a mostani profi, kedves és fiatal csapata nagyon ínyemre van. Én gyermekkori traumáktól rettegve Marton doktornőtől kaptam meg a normális, emberséges ellátást. Ha a Családi Fogászatba megyek tudom, hogy nagyszerű kezekbe kerülök. Köszönet és hála Marton doktornőnek és Csapatának! Csak ajánlani tudom Őket!"

-B. F. Katalin

"17., 18. eve, hogy Marton doktornőhöz járok kezelesre, ez idő alatt csatlakoztak hozzám családtagjaim is, es gyermekeimet sem bizom másra. Soha nem volt kellemetlen tapasztalatom, fájdalom érzetem a kezelések során, bármilyen beavatkozásrol is legyen szó. Gyerekkori rossz emlékek után nem gondoltam volna, hogy felelemmentesen, örömmel, mosolyogva megyek-jövök majd fogászatra/ról. Nagyon modern környezet, a legkorszerűbb eszközök, és végül, de nem utolsó sorban remek hangulat a kezelesek alatt, nagyon barátsagos asszisztencia, és ügyintézés. Jó szívvel, és bátran ajánlom a Családi Fogászatot mindenkinek. Úgy szeretem őket ahogy vannak! :) "

-Sz. Szilvia Ildikó

"Kimagasló mértékben tesznek egy "kellemetlen procedúrát" rendkívül könnyen elviselhetővé. A fogak kezelése sosem lehet egy "séta a parkban", de velük mégis majdnem úgy érzi az ember.

Nagyon magas szinten kommunikálnak.

Mindenről ami a kezelés során történik/történni fog részletes magyarázat van végig a procedúra alatt, így az ember pontosan tudja, hogy mi történik vele.

Nekem egy foghúzásom volt, egy olyan ami nem adta könnyen magát, mégis a procedúra alatt végig nyugalomban és komfortban éreztem magam a stresszoldó dolgoknak köszönhetően amiket mondtak. Valamint az emberségesség és profizmus amit tapasztaltam garantálja, hogy később is velük kezeltetem a fogaim.

A kezelés teljesen fájdalommentes volt, és kifejezetten pénztárca barát."

-T. Krisztián

"Csodálatos kezek fogadnak, és ami jó, fájdalommentesen dolgoznak! Nem kell félni!!! Ez a lényeg! Nem utolsó sorban szép munkát kapunk, vidáman mosolyoghatunk!!! "

-H. Katalin

"Köszönöm szépen, hogy befogadtak "a családba", hiszen rendszeres páciens leszek. Bátran ajánlom mindenkinek, mert kellemes környezet, profi munka és valóban családias légkör vár arra aki csak csukott szájjal, vagy a szája elé tett kézzel mer mosolyogni!"

I. Marika

"Profi, kedves,segitokesz fogorvosi csapat! Koszonom szepen a problemamentes kezeleseket :)"

-H. Nikoletta

"Mostantól örömmel járok fogorvoshoz! :)"

-Sz. Gabriella

Fájdalommentes a munkájuk."

-B. Patrícia


Akciók

Kövesse havonta frissülő akcióinkat!

*Csak az óbudai rendelőnkben!

Elérhetőségünk 

Családi Fogászat Óbuda

1034 Budapest, Szőlő utca 9.

info@csaladi-fogaszat.com

+36703233579


Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: a 17, 19, 41-es villamosok rendelőnktől pár perc sétára állnak meg.

Autóval érkezve a környező utcákban tud parkolni. A parkoló övezet száma: 0302, a parkolási díj 300 Ft/óra