Ismerd meg munkatársainkat jobban!

Dr. Marton Erzsébet - Fogszakorvos, címzetes főorvos, vezető fogorvos

1991-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karán. Érdeklődöm a jogtudományok iránt is, így 2002-ben a Janus Pannonius Állam- és Jogtudományi Karán Jogi szakokleveles orvos képesítést szereztem. (ma Pécsi Tudományegyetem). Szakvizsgámat 1994-ben szereztem fog-, és szájbetegségek szakterületből. 2005-ben letettem az Unió által is elismert konzerváló fogászat-fogpótlástan szakvizsgát.

Folyamatos továbbképzéseken, konferenciákon veszek részt, ahol a legmodernebb kezelési eljárásokat sajátítom el. 2022 őszén elvégeztem a nemzetközileg elismert IAC implantológiai képzést.

Specialitásom az esztétikai fogászat, kerámia héjak készítése, Implantológia, ezen kívül a lézeres fogászati kezelések, fogágykezelések a legmodernebb lézersebészeti berendezéssel.

Munkám során mindig szem előtt tartom a páciens igényeit, és megkeresem a páciens számára az ideális megoldásokat.

A kezelések során fontosnak tartom a fájdalom csillapítását, csökkentését, az esztétika és funkció egységét, hozzásegítve ezzel a pácienseimet a "Magabiztos mosoly"-hoz.

Időpontot a Bökényföldi úti, és az Óbuda, Szőlő utcai rendelőbe is lehet foglalni hozzám.Dr. Sztrelcsik Tamás - Fogszakorvos

2008-ban diplomáztam a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, mint fogorvos. Szakvizsgámat 2011-ben tettem le Konzerváló fogászat, fogpótlástan szakorvosként. Ezidáig magánrendelőkben, és NEAK rendelőben is dolgoztam.

 Érdeklődési területem a fogászat területén a speciális fogpótlások készítése, és az implantológia. 2022 őszén elvégeztem az implantológiára szakosodott IAC képzést, rendszeresen részt veszek ilyen szakirányú hazai és nemzetközi kongresszusokon.

Mindig örömmel tölt el, ha a pácienseim magabiztosan  mosolyogva távoznak a rendelőből, és ezért mindent megteszek, hogy elégedettek legyenek. A továbbképzéseken is olyan témaköröket választok, ami előbbre viszi ezt a szaktudásom.

A  Pesten a Bökényföldi úti rendelőbe lehet hozzám időpontot foglalni.


Dr. Szűcs Réka - Fogorvos

2015-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A kari évfolyamversenyen az esztétikai direkt héj készítés-technikából első helyezést értem el. Az esztétikai fogászat, azon belül is az tömések, inlayk, direkt héjak készítése a specialitásom. A nagy türelmet igénylő endodontia, a gyökérkezelések, területén sikeres kezeléseket végzek. Jelenleg második gyermekemmel vagyok szülési szabadságon, és nem veszek részt a gyógyító munkában.Dr. Balogh János - Fogszakorvos


1985-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. Két év múlva letettem a fog-, és szájbetegségek szakvizsgát. Eddigi pályám során pácienseimnek állami, és magánrendeléseken is segítettem mindig a páciensek érdekeit és panaszait, kívánságait szem előtt tartva. A fogászat szinte összes területén jártas vagyok, de a kedvenc szakterületem az esztétikai fogászat, és a fogpótlástan. Szenvedélyesen szeretem a hivatásomat, ezt bizonyítja, hogy annak ellenére, hogy már élvezhetném a békés pihenést, mégis a pácienseim magabiztos mosolyának megteremtésére fordítom a figyelmemet.
Pesten a Bökényföldi úti rendelőbe lehet hozzám időpontot foglalni.

Dr. Komáromi Adrián - Fogorvos

2020-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A Családi Fogászat csapatát 2021-től erősítem. Az esztétikai fogtömések, restaurációk, és a fogpótlások készítése az erősségem. A munkámban precíz és kitartó vagyok, akár a hobbimként végzett falmászásban is.

Pesten a Bökényföldi úti rendelőbe lehet hozzám időpontot foglalni.


Dr. Bognár Virág - Fogorvos


2020-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán. A Családi Fogászat csapatát 2020 szeptembere óta erősítem. Főleg az esztétikai fogászat, illetve endodontia (gyökérkezelések) területével foglalkozom. Specialitásom a kerámiahéjak készítése.

A Bökényföldi úti, és a Szőlő utcai rendelőben is elérhető vagyok.


Dr. Gyura Kata - Fogorvos


2020-ban végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán, azóta a Családi Fogászat csapatát erősítem. Nagy türelemmel és precizitással végzek konzerváló fogászati kezeléseket.
A legkisebb páciensek, kisgyerekek is fordulhatnak hozzám bizalommal.

Időpontot kérni hozzám a Pesten, a Bökényföldi úti rendelőbe lehet.

Dr. Kárász Anikó-Fogszakorvos


A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 1991-ben. Fog-, és szájbetegségek szakvizsgával rendelkezem. Jártas vagyok a konzerváló fogászatban, fogpótlásokban. Gyerekeket is szívesen kezelek.

Érdeklődési köröm kiterjedt, évekig gyógyszercégnél dolgoztam, magánpraxist folytattam, majd több mint tíz évig állami ellátásban praktizáltam.

A Családi Fogászat csapatát 2020 óta erősítem.

A Bökényföldi úti rendelőbe lehet hozzám időpontot foglalni.Balázs-Paulovics Pálma - Klinikai Fogászati Higiénikus, Vezető Fogászati szakasszisztens

Az érettségi után fogászati asszisztensnek tanultam, majd Klinikai Fogászati Higiénikusnak. Nagyon megtetszett ez a hivatás, hiszen sokat tudok segíteni a hozzánk forduló pácienseknek is, munkám során a szájüregi prevencióra nagy hangsúlyt fektetek, hiszen a teljes testi egészség megőrzésében hatalmas befolyása van az orális egészségnek is. Rendelőnkben a rendelői fogfehérítést is én végzem hozzá segítve pácienseimet a "Magabiztos Mosolyhoz". Segítek nyugodt, és barátságos légkört teremteni a rendelőben, így megkönnyítve az orvosok munkáját. Részt veszek a felvilágosító munkában is, hiszen fontos, hogy az elért magabiztos mosolyt a pácienseink hosszú távon megőrizzék. Sugárvédelmi vizsgával rendelkezem, így a fogászati röntgen-felvételek elkészítésénél is segédkezem. Fontos számomra a fejlődés és az új dolgok megismerése ezért is végeztem el az ITop képzését, így ITop-os szakemberként is segédkezem pácienseimnek a kezelések során.

A fentieken kívül a marketinggel is én foglalkozom, többek között a "facebookos" illetve "Instagram" oldalunkat kezelem, megtervezem az akciókat, felmérve a pácienseink igényeit.

Jelenleg második gyermekemmel vagyok szülési szabadságon.


Sipőcz-Paulovics Petra-Klinikai Fogászati higiénikus


Az érettségi után nővérem példájára fogászati asszisztensi képesítést szereztem, hogy így erősítsem a Családi Fogászat csapatát. 2023 óta klinikai fogászati higiénikusként is tevékenykedek. Szívesen segítek a pácienseknek a fogínygyulladás, és a fogágybetegségek leküzdésében, motiválom a őket a megfelelő szájhigiénia elérésére. Specialitásom a kontrollált biofilm terápia.


Molnár-Szabó Zita - Klinikai Fogászati Higiénikus, Fogászati szakasszisztens


A bölcsészdiploma megszerzése után úgy éreztem, hogy nem vagyok a helyemen, sokkal inkább valami aktívabb, empatikusabb dolgot szerettem volna csinálni. Ekkor helyezkedtem el egy fogászaton, mint recepciós. Ott nyűgözött le az asszisztensek, és a dentál higiénikusok munkája. csodáltam, ahogy az orvosokkal együttműködve nagyszerű teamet alkotnak. Rájöttem, hogy én is a team tagja akarok lenni, és elvégeztem a fogászati asszisztens képzést, majd a klinikai fogászati higiénikusi képzést kiváló eredménnyel. A Családi Fogászat csapatát 2019 tavasza óta erősítem. ITop-os képzéssel is rendelkezem, ezzel is emelve a kezelések színvonalát. Klinikai fogászati higiénikusként a szájhigiénia megőrzését,helyreállítását, és a fogágybetegségek megelőzését, és gyógyítását segítem, hogy a "Magabiztos mosolyt" megőrizzük.

Jelenleg szülési szabadságon vagyok.


Pálma Krisztina- Fogászati szakasszisztens


Érettségi után csecsemőgondozóként helyezkedtem el, majd gyermekem születése után a munkabeosztást nem tudtam összeegyeztetni a családi életemmel. Az egészségügytől nem akartam megválni, hiszen az emberek segítése az életem, ekkor váltottam, és fogászati asszisztensként kezdtem dolgozni, ahol jól tudom kamatoztatni empatikus képességeimet. Több, mint 20 éve ez a hivatásom, olyannyira, hogy immáron a nyugdíjas éveim mellett is szívesen veszek részt a gyógyításban. Itt tudom segíteni az orvosok munkáját, és megteremteni a páciensek számára a nyugodt légkört, hogy a kezelések végeztével magabiztos mosollyal távozzanak.


Gayerhosz Anna Panna - Fogászati szakasszisztens

Az érettségi után sok fiatalhoz hasonlóan én sem tudtam, hogy merre tovább. Marton doktornő "pótanyámként" becsábított a rendelőbe, és itt maradtam, megtetszett ez a hivatás. 2021-2022-ben elvégeztem a fogászati asszisztens képzést, azóta is oszlopos tagja vagyok a Családi Fogászat csapatának. Szívesen asszisztálok szájsebészeti és implantációs műtéteknél.

Vagy kérjen időpontot telefonon:

Családi Fogászat Mátyásföld: +3616094916, +36303233579

Családi Fogászat Óbuda: +36706093231