Ismerd meg munkatársainkat jobban!

Dr. Marton Erzsébet - Fogszakorvos, címzetes főorvos

1991-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karán. Szakvizsgámat 1994-ben szereztem fog-, és szájbetegségek szakterületből. 2005-ben letettem az Unió által is elismert konzerváló fogászat-fogpótlástan szakvizsgát.

Folyamatos továbbképzéseken, konferenciákon veszek részt, ahol a legmodernebb kezelési eljárásokat sajátítom el.

Specialitásom az esztétikai fogászat, kerámia héjak készítése, ezen kívül a lézeres fogászati kezelések, fogágykezelések a legmodernebb lézersebészeti berendezéssel.

Munkám során mindig szem előtt tartom a páciens igényeit, és megkeresem a páciens számára az ideális megoldásokat.

A kezelések során fontosnak tartom a fájdalom csillapítását, csökkentését, az esztétika és funkció egységét, hozzásegítve ezzel a pácienseimet a "Magabiztos mosoly"-hoz.


Dr. Sztrelcsik Tamás - Fogszakorvos


2008-ban diplomáztam a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, mint fogorvos. Szakvizsgámat 2011-ben tettem le Konzerváló fogászat, fogpótlástan szakorvosként. Ezidáig magánrendelőkben, és OEP rendelőben is dolgoztam. Érdeklődési területem a fogászat területén a speciális fogpótlások készítése, és az implantológia. Mindig örömmel tölt el, ha a pácienseim mosolyogva távoznak a rendelőből, és ezért mindent megteszek, hogy elégedettek legyenek. A továbbképzéseken is olyan témaköröket választok, ami előbbre viszi ezt a szaktudásom.

Dr. Szűcs Réka - Fogorvos

2015-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A kari évfolyamversenyen az esztétikai direkt héj készítés-technikából első helyezést értem el. Az esztétikai fogászat, azon belül is az tömések, inlayk, direkt héjak készítése a specialitásom. A nagy türelmet igénylő endodontia, a gyökérkezelések, területén sikeres kezeléseket végzek. Jelenleg első gyermekemmel vagyok szülési szabadságon, és nem veszek részt a gyógyító munkában.

Dr. N. Lien Peggi - Fogorvos- fogszabályozó rezidens


2018-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Már az egyetem évei alatt is elmélyedtem a gyerekfogászat, illetve a fogszabályozás területén. A specialitásom a fogszabályozás, ahol a természet, vagy a rossz szokások által félrecsúszott állcsontokat, és fogakat rendezem a helyére. Számomra fontos, hogy segíteni tudjak a kis-, és nagy pácienseimnek a magabiztos mosoly elérésében!

Dr. Balogh János - Fogszakorvos


1985-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán.Két év múlva letettem a fog-, és szájbetegségek szakvizsgát.Eddigi pályám során pácienseimnek állami, és magánrendeléseken is segítettem mindig a páciensek érdekeit és panaszait, kívánságait szem előtt tartva. A fogászat szinte összes területén jártas vagyok, de a kedvenc szakterületem az esztétikai fogászat, és a fogpótlástan. Szenvedélyesen szeretem a hivatásomat, ezt bizonyítja, hogy annak ellenére, hogy már élvezhetném a békés pihenést, mégis a pácienseim magabiztos mosolyának megteremtésére fordítom a figyelmemet.

Dr. Jancsik Anna - Fogorvos

2019-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Az egyetemi évek alatt a fogászat összes szakterülete elbűvölt. A gyerekeknek szívesen segítek fogászati problémáik megoldásában, ezen kívül a fogpótlástan világában mélyedtem el a felnőtt fogászat területén. Vidám, mosolygós ember vagyok, és ezt a pozitivitást közvetítem a pácienseim felé is.

Dr. Haris Márta - Fogorvos


2019-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán. A Családi Fogászat csapatát 2020. tavasza óta erősítem. Főleg az esztétikai fogászat, illetve endodontia területével foglalkozom, emelett a kis pácienseinknek is szívesen segítek eligazodni a fogmanók világában, hogy felnőtt korukra megteremtsük számukra a magabiztos mosolyt.

Paulovics Pálma - Vezető Fogászati Asszisztens

Az érettségi után fogászati asszisztensnek tanultam. Nagyon megtetszett ez a hivatás, hiszen sokat tudok segíteni a hozzánk forduló pácienseknek is. Segítek nyugodt, és barátságos légkört teremteni a rendelőben, így megkönnyítve az orvosok munkáját. Részt veszek a felvilágosító munkában is, hiszen fontos, hogy az elért magabiztos mosolyt a pácienseink hosszú távon megőrizzék. Sugárvédelmi vizsgával rendelkezem, így a fogászati röntgen-felvételek elkészítésénél is segédkezem.

A fentieken kívül a marketinggel is én foglalkozom, többek között a "facebookos" illetve "instagram" oldalunkat kezelem, megtervezem az akciókat, felmérve a pácienseink igényeit.

Vegyolka Évi - Klinikai Fogászati Higiénikus, Fogászati Asszisztens


2006 -ban végeztem Klinikai Fogászati Higiénikusként, azóta is a szakmám az életem. Számomra fontos, hogy pácienseinket megtanítsam a helyes szájhigiéné alapjaira. Professzionális fogkőeltávolítás kezelések alkalmával igyekszem pácienseimnek megtanítani a helyes fogmosás, szájápolás alapjait, fontosnak tartom, hogy ez ne csak egy kezelés legyen a sokból, hanem A KEZELÉS, ami nem csak az egészségünknek segít hanem a "Magabiztos Mosoly" elérésében is.

Bezzeg Mónika - Klinikai Fogászati Higiénikus, Fogászati Asszisztens


2016 óta dolgozom fogászati asszisztens és klinikai fogászati higiénikusként. Mindig is emberközpontú, empatikus embernek tartottam magam ezért is választottam ezt a szakmát. Ebben a szakmában teljesen kiteljesedhetek, embereknek segíthetek a fogászati rossz élményüket Orvosoknak segédkezve megszépíteni! Jelenleg kisfiammal vagyok otthon szülési szabadságon.

Sárközi Zita - Klinikai Fogászati Higiénikus, Fogászati Asszisztens


A bölcsészdiploma megszerzése után úgy éreztem, hogy nem vagyok a helyemen, sokkal inkább valami aktívabb, empatikusabb dolgot szerettem volna csinálni. Ekkor helyezkedtem el egy fogászaton, mint recepciós. Ott nyűgözött le az asszisztensek, és a dentál higiénikusok munkája. csodáltam, ahogy az orvosokkal együttműködve nagyszerű teamet alkotnak. Rájöttem, hogy én is a team tagja akarok lenni, és elvégeztem a fogászati asszisztens képzést, majd a klinikai fogászati higiénikusi képzést kiváló eredménnyel. A Családi Fogászat csapatát 2019 tavasza óta erősítem. Klinikai fogászati higiénikusként a szájhigiénia megőrzését,helyreállítását, és a fogágybetegségek megelőzését, és gyógyítását segítem, hogy a "Magabiztos mosolyt" megőrizzük.

Pálma Krisztina- Fogászati szakasszisztens


Érettségi után csecsemőgondozóként helyezkedtem el, majd gyermekem születése után a munkabeosztást nem tudtam összeegyeztetni a családi életemmel. Az egészségügytől nem akartam megválni, hiszen az emberek segítése az életem, ekkor váltottam, és fogászati asszisztensként kezdtem dolgozni, ahol jól tudom kamatoztatni empatikus képességeimet. Közel 20 éve ez a hivatásom, itt tudom segíteni az orvosok munkáját, és megteremteni a páciensek számára a nyugodt légkört, hogy a kezelések végeztével magabiztos mosollyal távozzanak.

Vagy jelentkezz be telefonon: +3616094916