Fogfehérítés

Legújabb ajánlatunk az új teljesen biztonságos, peroxid mentes fogfehérítési eljárás.

A fogfehérítés során egy speciális zselét helyezünk egy sínbe, amit a páciens a szájába vesz és utána 24 percig LED-fényes lámpával megvilágítjuk. Ezen idő alatt 5-6 árnyalatot fehéredik a fog. Amennyiben szeretné újabb adag zselével újabb 24 perc alatt még 2 árnyalatot fehéredik a fog.

Teljesen biztonságosan szakemberi kontroll mellett ajánljuk!

Mennyi ideig hatásos?

A fehérítés eredménye az életmódtól és a táplálkozási szokásoktól függően 5-6 hétig tart. Ezután újra megismételhető kockázatmentesen, akár évente többször is!

Miért van jelentősége az orvosi kontrollnak?

Az első fehérítés előtt mindenképp javasolt a fogköveket eltávolítani, fogászati szűrésen részt venni, hogy a páciens tájékozódjon a fogai állapotáról, a szájban lévő elváltozásokról, miután mindent rendben találtunk a következő fehérítés előtt már nem szükséges a fogkőleszedés (amennyiben 1 éven belül történik).

Vagy jelentkezz be telefonon: +3616094916

Beyond Whitening Rendelői Fogfehérítés


Miért érdemes a Rendelői Fogfehérítést választani?

  • Ha gyorsan hatásos eredményt szeretnél elérni, akkor érdemes ezt a megoldást választani. 
  • Ha a fogaid eredeti színét szeretnéd visszanyerni
  • Ha 4-6 árnyalatot szeretnél változtatni fogaidon
  • Ha tartós eredményre vágysz

Miért érdemes a Beyond Fogfehérítő rendszert választani?

A Beyond® a ma létező egyik legmodernebb fogfehérítési technológia, amely nem csupán a fogak felszínét, hanem a fogak mélyebb rétegeit is képes elérni. Tudni kell róla, hogy hidegfényes rendszeren alapul, ennek köszönhetően elkerülhető a fogak károsodása, roncsolódása amely a hagyományos -meleg fényű- eljárások során a fokozott hőtermelődés hatására gyakran bekövetkezik.

A Beyond® rendszer másik nagy előnye, hogy a kezelés mindössze 40 percet vesz igénybe, így a szükséges előkészületekkel együtt is, egy óra alatt elérhető a kívánt, akár 4-5 árnyalattal fehérebb eredmény.