Vélemények rólunk

"Bölcsességfogamat szedte ki ma Marton doktornő, méghozzá olyan megnyugtató, fájdalommentes, türelmes, alapos emberi és szakértő módon, hogy csak ámultam :-) Hazafelé összefutottam valakivel, és nem akarta elhinni, hogy egy óra sem telt el a húzás óta, olyan jól voltam, rögtön kérte is, mondjam meg, kinél jártam. Jó szívvel elmondtam :-) Pedig mennyire izgultam...kár volt, minden fájdalom-és komplikációmentesen ment! Még sosem voltam ilyen jól foghúzás után! Nagyon szépen köszönöm Marton doktornő és Pálma!!!

-D. Katalin

"Az egész csapat nagyon kedves.Az orvosok mindent elmagyarázznak, türelmesek a kezelések fájdalommentesek. Én még ilyen jó csapattal nem találkoztam. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

-Cs. Katalin

"Engem dr. Marton Erzsébet régóta kezel, de a mostani profi, kedves és fiatal csapata nagyon ínyemre van. Én gyermekkori traumáktól rettegve Marton doktornőtől kaptam meg a normális, emberséges ellátást. Ha a Családi Fogászatba megyek tudom, hogy nagyszerű kezekbe kerülök. Köszönet és hála Marton doktornőnek és Csapatának! Csak ajánlani tudom Őket!"

-B. F. Katalin

"17., 18. eve, hogy Marton doktornőhöz járok kezelesre, ez idő alatt csatlakoztak hozzám családtagjaim is, es gyermekeimet sem bizom másra. Soha nem volt kellemetlen tapasztalatom, fájdalom érzetem a kezelések során, bármilyen beavatkozásrol is legyen szó. Gyerekkori rossz emlékek után nem gondoltam volna, hogy felelemmentesen, örömmel, mosolyogva megyek-jövök majd fogászatra/ról. Nagyon modern környezet, a legkorszerűbb eszközök, és végül, de nem utolsó sorban remek hangulat a kezelesek alatt, nagyon barátsagos asszisztencia, és ügyintézés. Jó szívvel, és bátran ajánlom a Családi Fogászatot mindenkinek. Úgy szeretem őket ahogy vannak! :) "

-Sz. Szilvia Ildikó

"Kimagasló mértékben tesznek egy "kellemetlen procedúrát" rendkívül könnyen elviselhetővé. A fogak kezelése sosem lehet egy "séta a parkban", de velük mégis majdnem úgy érzi az ember.

Nagyon magas szinten kommunikálnak.

Mindenről ami a kezelés során történik/történni fog részletes magyarázat van végig a procedúra alatt, így az ember pontosan tudja, hogy mi történik vele.

Nekem egy foghúzásom volt, egy olyan ami nem adta könnyen magát, mégis a procedúra alatt végig nyugalomban és komfortban éreztem magam a stresszoldó dolgoknak köszönhetően amiket mondtak. Valamint az emberségesség és profizmus amit tapasztaltam garantálja, hogy később is velük kezeltetem a fogaim.

A kezelés teljesen fájdalommentes volt, és kifejezetten pénztárca barát."

-T. Krisztián

" Csodálatos kezek fogadnak, és ami jó, fájdalommentesen dolgoznak! Nem kell félni!!! Ez a lényeg! Nem utolsó sorban szép munkát kapunk, vidáman mosolyoghatunk!!! "

-H. Katalin

"Köszönöm szépen, hogy befogadtak "a családba", hiszen rendszeres páciens leszek. Bátran ajánlom mindenkinek, mert kellemes környezet, profi munka és valóban családias légkör vár arra aki csak csukott szájjal, vagy a szája elé tett kézzel mer mosolyogni!"

I. Marika

"Profi, kedves,segitokesz fogorvosi csapat! Koszonom szepen a problemamentes kezeleseket :)"

-H. Nikoletta

"Mostantól örömmel járok fogorvoshoz! :)"

-Sz. Gabriella

"Fájdalommentes a munkájuk."

-B. Patrícia

"Sosem gondoltam volna, hogy kimondom "szeretek ide járni" :) Köszönöm Szűcs Réka doktornőnek a türelmet,nagyon jó fogorvos! Persze mindenki remek és barátságos!"

-B. Ágnes

"Nyugodtan és örömmel megyek minden kezelésre, mert tudom mi történik. Kedvesek és családias a hangulat! :)"

-L. Gábor

"Ma voltam ott először,sokkal többre szàmítottam ár ügyben mint amit kaptam. Kedves a Doktornő nagyon, mindent részletesen megmutatnak, elmondanak mikor mi következik :) Köszönöm :)"

-Sz. Szilvia

"Imádni való, nagyon korrekt, előzékeny kedves kis csapat ! Mindenkinek csak ajánlani tudom ;-)"

-M. Judit

"Rájuk találtam....örök hála érte. Empátiából, emberségből jeles, szerintem a kezelés is, bár nem vagyok szakember!"

-H. Zsuzsanna

"Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Én aztán nem vagyok egyszerű eset köszönöm szépen a megértést és a kedvességet!"

-T. Judit

"Kiváló munka, kedvesség, odafigyelés a betegre. Tömören ezek a legjellemzőbbek."

-Sz. K. Emília

"Az első olyan fogászat ahová a legnagyobb bizalommal és félelem nélkül megyek így ma 13h kor is ezt teszem! :)Jó szívvel ajánlom a Családi Fogászatot. És igen van jó és kevésbé jó fogorvos! Itt csak jót és szépet tudok elmondani. Itt nem csak magas szintű szaktudás de empátia is megtapasztalható :)Kiváló munka, kedvesség, odafigyelés a betegre. Tömören ezek a legjellemzőbbek."

-D. György

"Kedvesek,közvetlenek, ez oldja a feszültséget az emberben. Számomra fontos az ilyen közvetlen emberi kapcsolat"

-Gy. Margit

"Nekem sok problémám volt egy régi baleset miatt. Rettegtem a fogorvostól. De itt Marton doktornő kezelt és elmúlt a félelmem. Újra tudok mosolyogni és ez megérte a rááldozott pénzt, a félelem pedig elmúlt! Mindenkinek ajánlom a rendelőt, a személyzet is profi és kedves! :) "

-K. Patrícia

"Tőlem jobban nem fél senki fogorvostól. Dr.Sztrelcsik Tamás esélyt sem adott a félelmeimnek. Az árakról....sok minden felesleges dolgot megvesz az ember azután nem is használja. Én remélem, jó helyre fektettem be a pénzem. És ami nem utolsó nem félek, mert megvan a bizalom!"

-V. Tímea