HappySmile 

Láthatatlan Fogszabályozás

ÉSZREVÉTLEN, MÉGIS STÍLUSOS

Ahogy a nevében is benne van, ez a fogszabályozó szinte észrevehetetlen. Képzeld el: prezentálás közben, vagy fontos megbeszéléseken hordhatod, anélkül, hogy bárki észrevenné. Mosolyoghatsz bátran és büszkén, mert nem kell aggódnod a kínos pillantások miatt. Pácienseink visszajelzései alapján beszélgető partnereik ritkán veszik észre mi rejlik a mosolyuk mögött.

GYORS 

A gyors és pontos eredmény eléréséhez ajánlott hordási idő (napi 20-22 óra) betartásával az átlátszó sínek a fogaidat nagyon rövid idő alatt a kívánt irányba állítják.

HATÉKONY

A három dimenziós CAD-CAM technológiával tervezett fogmozgatás minden apró részletre kiterjed. A láthatatlan készülék rendkívüli pontossággal képes az erőátvitelre a fogaidon, ami így a legoptimálisabb eredményt hozza.

KISZÁMÍTHATÓ

A teljes kezelés számítógépen, három dimenzióban előre megtervezett. A sínt maximum kéthetente -az eseted és az együttműködésed függvényében-, akár 10 naponta vagy hetente is lehet cserélned. Minden esetben a hatásában az előbbire épülő, de további mozgatást lehetővé tevő sín következik, egészen a tervezett végeredmény eléréséig.

HIGIÉNIKUS

A sín kivehető, tisztítható (fogkrémmel-fogkefével átsikálva, fogszabályozó tisztító pezsgőtablettába áztatva). Az egész kezelés alatt a fogtisztítás a megszokott rutin szerint történik, tehát nem kell változtatnod fogmosási szokásaidon. Ezáltal még az étkezések is a megszokott módon zajlanak a kezelés végéig, nem kell lemondanod a kedvenc ételeidről sem.

SZÉP, RENDEZETT FOGAK – MELLÉKHATÁS NÉLKÜL

A ragasztott fogszabályozók magukban hordozzák a fogszuvasodás veszélyét, hiszen, ha nem tudod megfelelően tisztítani a felragasztott bracket-eket, fogaid elszíneződhetnek, szuvasodhatnak. A HappySmile sínek alkalmazása mellett a fogtisztítási szokásaid megtartásával, a fogselyem rendszeres használatával könnyen megőrizheted fogaid egészségét.

KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

A kezelés költségét már a kezelési terv elkészítésekor láthatod. A szükséges sínek számából egyszerűen kiszámítható, így váratlan kiadások nem fognak felmerülni a kezelési idő alatt.

Milyen fogmozgatásokat tudunk hatékonyan végezni HappySmile láthatatlan sínekkel?

Fogak közötti rések zárása

Fogtorlódások

Nyitott harapás


Mélyharapás

Keresztharapás

Túlharapás

Alulharapás

bizonyos fokú fogívszűkület


Ki végzi a kezelést?

Mely rendelőnkben érhető el a kezelés?

A fogszabályozás elérhető a XVI. kerületben és Óbudán egyaránt. 

Jelentkezzen be online:

Vagy kérjen időpontot telefonon:

XVI. kerület Bökényföldi út: +3616094916, +36303233579

Óbuda Szőlő utca: +36703233579